Форевер Ливинг - aloemania.flp.com
Dr. EDUARDO LITVACHKES y ELIDA GALPERIN

Dr. EDUARDO LITVACHKES y ELIDA GALPERIN

Senior Manager

+5491163635166

aloemania@flp.com

Circle Image

Компанијата

Основана во 1978 г. во Скотсдејл, Аризона, Форевер Ливинг Продактс е најголемиот одгледувач, производител и дистрибутер на производи од алое вера во светот.

Веќе четири децении ги бараме најдобрите природни извори за здравје и убавина и ги споделуваме со луѓето во целиот свет. Ние сме посветени на квалитетот и чистотата, како и да им помогнеме на сите да изгледаат и да се чувствуваат подобро.

Циклусот на производство во ФОРЕВЕР е целосно затворен и секој чекор се контролира внимателно - плантажите со алое, фабриката за производство, одделот за истражување и развој, пакувањето, транспортот и дистрибуцијата. Разгледајте го нашиот ексклузивен асортиман на производи за здравје и убавина - исхрана, козметика, контрола на тежината и козметика.